Service en onderdelen!

Elk bedrijf heeft wel bedrijfsmiddelen waarvan het afhankelijk is - een vouwmachine, sealmachine, flowwrapper, couverteersysteem of een complete verzameling aan grafische productiemachines. Tijdig preventief onderhoud garandeerd de hoogst mogelijke beschikbaarheid van het systeem en verlaagt het risico van ongeplande bedrijfsonderbrekingen tot het absolute minimum.

Op dit moment daarenboven hebben wij onze organisatie aangepast en versterkt om in de sterk groeiende vraag naar correctieve-, preventieve service en levering van onderdelen optimaal te kunnen voorzien. Wij hebben ons daarmee in staat gesteld om voor oa. Buhrs, Sitma, Bell & Howell en Grutzmacher systemen zo goed als alle (slijt) delen al dan niet uit voorraad te kunnen leveren.

Onze servicedienst kan indien de situatie daarom vraagt direct na het vaststellen van een storingsoorzaak de juiste actie ondernemen teneinde uw productiesysteem weer zo snel als mogelijk in bedrijf te kunnen stellen.

OK Solutions kan zowel preventief als correctief onderhoud voor u verzorgen. Afhankelijk van het soort, merk en type machine doen wij u een op maat gemaakt voorstel, veelal na een vooropname. In overleg met u als klant stellen wij het meest van toepassing zijnde onderhoudsschema op, op deze manier stellen wij u in staat om tegen verantwoord lage kosten het maximale uit uw machinepark te halen. Het preventieve onderhoud omvat het doorsmeren, inspecteren en het afstellen van de machines. Alle onderdelen of componenten welke in aanmerking komen vervangen te worden zullen pas na overleg met en akkoord van de opdrachtgever daadwerkelijk vervangen worden.

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract kunnen wij ook afspraken maken met betrekking tot correctieve onderhoudswerkzaamheden. Mocht een van uw machines onverhoopt in storing vallen, dan kunnen wij indien gewenst binnen 24, 8 of 4 uur ter plaatse zijn.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over onze onderhouds- en servicemogelijkheden, neemt u dan even contact met ons op.

BELL & HOWELL onderdelen
Naast bovengenoemde vacuumzuigers leveren wij eveneens zo goed als alle slijtdelen voor de meeste Bell & Howell systemen. Hierbij te denken aan grijpers, borstels, kettingen, getande riemen, veren etc etc.

Frictie banden
Ook frictiebanden hebben wij in ons programma. Middels opgave van merk / type / model van uw systeem samen met de specificaties van de band kunnen wij u al dan niet uit voorraad voorzien in uw behoefte. Ook heben wij de mogelijkheid diverse banden speciaal voor u op maat te laten maken.

Pneumatische folieassen
Voor het eenvoudig, snel en ARBO technisch verantwoord wisselen van uw folierollen voor uw folieverpakkingssysteem / sealmachine leveren wij voor onder andere de Buhrs, Sitma en CMC folieverpakkingssystemen pneumatische folieassen. Ongeacht het merk van uw systeem, afmeting van uw folie afwikkelaar, wij kunnen u voorzien van de juiste maatvoering.

Cartridges
OK Solutions is leverancier van alle originele HP and Collins cartridges, zowel standaard, snel drogend en supoer sneldrogend in de meest uiteenlopende kleuren. Wij adviseren u graag in het maken van de keuze van de voor uw product beste cartridge.

 OK  Solutions 

Rak 35
1551 NA Westzaan
Nederland

T: +31 (0) 644 844 544
F: +31 (0) 848 303 919
E: 'info@oksolutions.eu'

           

Buhrs BB600 14K bj20066 station couverteersysteem
Buhrs BB600 14K

Buhrs 4000 bj 2006 

 
Folieverpakkingssysteem met mobiele feeders
Buhrs 4000

Ardel Frictie feeders
Ardel Frictie Feeder

Perfecte en betaalbare frictiefeeder
ARDEL

PTFE tape en doek
  

Diverse PTFE tapes en doeken in alle maatvoeringen voor geleidestanden en sealtang
PTFE Tape en doek

© OK Slutions 2010-2019 - Wijzigingen voorbehouden | Algemene leverings en verkoop voorwaarden | Disclaimer | info@oksolutions.eu | Website Webdesign bureau amsterdam