Nieuwe systemen

OK Solutions vertegenwoordigd offcieel verschillende buitenlandse fabrikanten.

Minipack Continua Folieverpakkings machine
OK Solutions is leverancier van de originele Italiaanse Minipack Continua sealmachine. De Minipack Continua kan zowel zonder als met automatische invoer en zelfs een krimptunnel geleverd worden tegen scherpe prijzen. De Minipack Continua verpakt uw producten op proffesionele wijze met een maximale snelheid van 60 producten per minuut.

 

Minipack Mailbag Folieverpakkings machine
OK Solutions is leverancier van de originele Italiaanse eenvoudig te gebruiken Mailbag folieverpakkings machine. Snel en eenvoudig van heet ene naar andere formaat om te stellen. De Minipack Mailbag is bij uitstek geschikt voor kleinere mailings.

 

ARDEL frictie feeders
ARDEL is fabrikant van kwalitatief hoogwaardige frictiefeeders. De Ardel frictiefeeders kunnen op zo goed als elk mailing systeem gemonteerd worden en het is daarbij ook nog eens bij uitstek geschik om stand-alone te gebruiken. Integratie van de Ardel frictiefeeders is in zo goed als elk systeem mogelijk.

 

Gimmick Feeder
OK Solutions is eveneens leverancier van de door HWEC ontwikkelde Gimmick Feeders. Deze gimmick feeders zijn bij uitstek geschikt voor het automatisch opleggen van de meest uiteenlopende gummicks.

 

OK Solutions heeft de meest uiteenlopende systemen voor de mailing en verpakkings industrie in zijn programma.  Van handmatig bediende sealmachine tot aan de meest geavanceerde folieverpakkings systemen en couverteersystemen.
Voor meer informatie: T: +31 (0) 644 844 544 | info@oksolutions.eu

Onze Merken

 Hoofdactiviteiten 

- Verkoop van nieuwe en gebruikte machines 
- Verkoop van slijt- en verbruiksonderdelen
- Verkoop van diverse soorten inkjet systemen
- Verkoop van diverse soorten HP & Collins inkt
- Preventieve service werkzaamheden
- Correctieve service werkzaamheden
 

Onze Service
Vanzelfsprekend krijgt u bij de aflevering uitgebreide instructies en staan wij garant voor een uitstekende service. Ook huren is mogelijk, op aanvraag maken wij voor u een passende koop-, huur- en/of onderhoudsofferte. Indien u een aanvraag heeft of andere informatie wenst te ontvangen, mail of bel ons en wij zijn u direct ten dienst.

 
 

 OK  Solutions 

Rak 35
1551 NA Westzaan
Nederland

T: +31 (0) 644 844 544
F: +31 (0) 848 303 919
E: 'info@oksolutions.eu'

           

Buhrs BB600 14K bj20066 station couverteersysteem
Buhrs BB600 14K

Buhrs 4000 bj 2006 

 
Folieverpakkingssysteem met mobiele feeders
Buhrs 4000

Ardel Frictie feeders
Ardel Frictie Feeder

Perfecte en betaalbare frictiefeeder
ARDEL

PTFE tape en doek
  

Diverse PTFE tapes en doeken in alle maatvoeringen voor geleidestanden en sealtang
PTFE Tape en doek

© OK Slutions 2010-2019 - Wijzigingen voorbehouden | Algemene leverings en verkoop voorwaarden | Disclaimer | info@oksolutions.eu | Website Webdesign bureau amsterdam