Folieverpakkings systemen Buhrs Sitma

OK Solutions is een wereldwijde speler op het gebied van gebruikte mailing en fulfillment oplossingen. Wij verkopen hoogwaardige folieverpakkings systemen / sealmachines, adresseer systemen voor het voorbereiden van uw media producten voor distributie zoals magazines, tijdschriften, kranten, computer output, direct mailing producten, boeken, videos, compact discs, credit cards en vele vergelijkbare producten.

Wij hebben systemen geleverd aan gebruikers zoals postale verwerkingsbedrijven, uitgevers, printers, binderijen, mailing huizen, letter shops, banken, service buro's, verzekerings maatschappijen, fulfillment bedrijven en vele andere organisaties van zeer kleine to zeer grote omvang.

OK Solutions is een zeer gerenommeerd bedrijf welke trots mag en kan zijn op haar reputatie voor onder andere kennis, service en betrouwbaarheid.

Hieronder treft u een overzicht aan van de beschikbare systemen. Onze voorraad wisselt sterk, hoewel wij ons uiterste best doen onze website zo up to date als mogelijk te houden kan het altijd zo zijn dat een gepresenteerd systeem niet meer beschikbaar is. Indien u meer informatie van een systeem of component wilt ontvangen, bel of mail ons of klik eenvoudig op de afbeelding van het betreffende systeem of component. Als u een systeem vrij beschikbaar heeft voor de verkoop kunt u ons uiteraard ook altijd benaderen, wij kunnen u ondersteunen in de verkoop en indien gewenst eveneens op onze website plaatsen.


Buhrs 3000 folieverpakkingssysteem, bj 2004 OK1354
Buhrs 3000 filmwrappingsytem

The Buhrs 3000 filmwrappingsystem improves the presentation of journals, magazines and other quality media product. The Buhrs 3000 filmwrappingsystem is adapted to the operator's requirement for ergonomics, is also easy to clean and provides quick and easy access for set-up, operation, service and maintenance.

The configuration of this immediate available Buhrs 3000 filmwrappingsystem is:

Schuiftafel feeder
Vacuum opener (optioneel)
4 feeder posities
1 roterende feeders haaks
1 draaibare rotary feeder
Verpakkingssectie met touch panel bedieningspaneel
Speed-up
Buhrs uitvoerband 2,8 mtr


Sitma W1005 folieverpakkingssysteem, bj 2011 OK1352

The Sitma W1005 filmwrappingsystem is recognized as one of the most successful poly wrapper manufactured in the history of Sitma with over 2,000 systems running worldwide. The Sitma W1005 film wrapping system is the ideal choice for publication printers or direct mailers. You will benefit greatly from the speed of this Sitma W1005 filmwrappingsystem for high-circulation direct mailings and for magazines/catalogues wrapping.

Configuratie van dit Sitma W1005 folieverpakkingssysteem is:

Schuiftafel feeder 
1 vacuum opener
2 roterende feeders
Verpakkingssectie 
Uitwerpstation geschikt voor inkjet
Uitvoerband


Buhrs 3000 folieverpakkingssysteem, bj 2002 OK1353
Buhrs 3000 filmwrappingsytem

The Buhrs 3000 filmwrappingsystem improves the presentation of journals, magazines and other quality media product. The Buhrs 3000 filmwrappingsystem is adapted to the operator's requirement for ergonomics, is also easy to clean and provides quick and easy access for set-up, operation, service and maintenance.

De configuratie van dit Buhrs 3000 folie erpakkingssysteem is:

Autoloader
Schuiftafel feeder
Vacuum opener
6 feeder posities
2 enkel werkende roterende feeders haaks
2 dubbel werkende roterende feeders
Verpakkingssectie met touch panel bedieningsdisplay
Uitwerpstation verlengd voor inkjet
Buhrs Rima RS 10 Stapelaar


Buhrs 3000 folie- en papierverpakkingssysteem, bj 2007 ref OK1320

Buhrs 3000 filmwrappingsystem, yr 2007 OK1320

Het Buhrs 3000 folie- en papierverpakkingssyteem / sealsysteem bij uitstek geschikt voor het in folie verpakken van kranten,  magazines, folders, tijdschriften en andere gedrukte media producten. De Buhrs 3000 sealmachine is ontwikkeld rondom de ergonomische eisen van de gebruiker. Het revolutionaire nieuwe ontwerp garandeert veiligheid en ergonomische bediening, het is daarenboven eenvoudig schoon te houden en geeft de gebruiker eenvoudige en snelle toegang voor bediening, service en onderhoud.

Het Buhrs 3000 folie- en papierverpakkingssysteem is de perfecte mailingsoplossing voor printers, finishers, mailingbedrijven, lettershops en drukkerijen. De verpakkingsmodule is uitgevoerd met een volledig servo aangedreven dubbelwerkend seal mechanisme voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare verpakking van uw producten. De nieuwe folieafwikkelaar met baanspanningscontrole is standaard voorzien van een “einde rol” detectie en veelal met pneumatische folierolhouders voor snelle en eenvoudige foliewissels. Door het nieuwe mechanisme is het geluidsniveau eveneens aanzienlijk afgenomen. Gemotoriseerde verstellingen samen met “job” instellingen vanuit het touchscreen bedieningspaneel welke eenvoudig opgeslagen kunnen worden zijn onder andere maatgevend voor het succes van de Buhrs 3000.

De configuratie van dit per direct beschikbare Buhrs 3000 folie- en papier verpakkingssysteem is:

Schuiftafel feeder
4 stations basis
Vacuumopener
3 roterende feeders
Verpakkingssectie voor folie en papier
Uitwerpstation
Stapelaar
 


Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem, bj 2005, ref OK1316

Buhrs 4000 filmwrappingsystem

Dit innovatieve kwalitatief hoogstaande Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem / sealsysteem / sealmachine is niet alleen flexibeler en secuurder in verwerkingsmogelijkheden, het geeft u ook de mogelijkheid het systeem zeer snel in- en om te stellen van de ene productie naar de andere productie. Het Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem is voorzien van mobiele schuiftafel feeders en mobiele roterende feeders, tevens kan het uitgerust worden met een mobiele vacuumopener. Met al deze mobiele feeders kan elk product op elke plaats opgelegd en/of ingestoken worden. Na een kleine of grote oplage kan het systeem binnen een zeer kort tijdsbestek omgesteld worden.

Tevens biedt dit systeem een onvergelijkbare verhouding tussen productie en onderhoudskosten. Dit alles resulteert in een systeem dat meer productiviteit garandeerd dan ieder ander beschikbaar sealsysteem.
 
Dit Buhrs 4000 folieverappkingssysteem biedt u vele voordelen voor het op hoge snelheid sealen / verpakken van uw mailings zoals magazines, tijdschriften, catalogie en divers andere drukwerk.
 
Configuratie van dit per direkt beschikbare Buhrs 4000 foleverpakkingssysteem is:

Verlaagde 11 stations verzamelsectie
2 mobiele HF4 frictiefeeders
8 mobiele RF5 roterende feeders
Opvoersectie
Verpakkingssectie incl register controle
Uitwerpstation
Stapelaar & Uitvoerband

Systeem verkeerd in TOP conditie

Op onze website treft u uiteraard ook andere Buhrs folieverpakkingssystemen aan, namelijk:
â–º Buhrs MTR
â–º Buhrs 1500
â–º Buhrs 3000
â–º Buhrs 4000 filmwrappingsystem
 

 


Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem, bj 2001 OK1302

Sitma C80-750 gebruikt folieverpakkingssysteem

Het Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine staat bekend als een van de meest succesvolle folieverpakkingsmachine. Het Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine is de ideale keuze voor mailinghuizen, printers of voor de direct mail industrie. U zult versteld staan van de snelheid van dit Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealsysteem voor het verwerken van uw mailings van catalogie, magazines, brochures en ander drukwerk.

Dit systeem heeft een state-of-the-art ergonomie wat het zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk maakt, daarenboven tevens voorzien van sideseal mogelijkheid. Ontworpen voor het eenvoudig insteken, opleggen, verzamelen, adresseren, het verwerken van bedrukte folie, het selectief bijsluiten van bijlagen, automatisch stapelen en postcode scheiding.

Configuratie van dit Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine is:

Autoloader
Schuiftafel feeder
Roterende feedeer
Vacuum opener
Roterende feeder
Schuiftafel in lijn
Roterende feeder
Pick en Place feeder
Verpakkigssectie
Inkjet positie
Uitwerpstation
Stapelaar

Systeem verkeerd in goede staat en is per direct beschikbaar


Sitma C905 folieverpakkingssysteem, bj 1993 VERKOCHT

Het Sitma C905 folieverpakkingssysteem / sealmachine staat bekend als een van de meest succesvolle folieverpakkingsmachine. Het Sitma C905 folieverpakkingssysteem / sealmachine is de ideale keuze voor mailinghuizen, printers of voor de direct mail industrie. U zult versteld staan van de snelheid van dit Sitma C905 folieverpakkingssysteem / sealsysteem voor het verwerken van uw mailings van catalogie, magazines, brochures en ander drukwerk.

Configuratie van dit Sitma C905 folieverpakkingssysteem / sealmachine is:

Schuiftafel feeder
Vacuum opener
2 roterende feeders links
Verpakkigssectie
Uitvoerband

Systeem verkeerd in zeer goede staat en is per direct beschikbaar.


Buhrs Polymate EMT folieverpkkingssysteem, bj 1999 ref OK1279

Het Buhrs Polymate EMT folieverpakkingssyteem / sealsysteem bij uitstek geschikt voor het in folie verpakken van kranten,  magazines, folders, tijdschriften en andere gedrukte media producten. De Buhrs Polymate EMT sealmachine is ontwikkeld rondom de ergonomische eisen van de gebruiker. Het revolutionaire nieuwe ontwerp garandeert veiligheid en ergonomische bediening, het is daarenboven eenvoudig schoon te houden en geeft de gebruiker eenvoudige en snelle toegang voor bediening, service en onderhoud.

Het Buhrs Polymate EMT folieverpakkingssysteem  is de perfecte mailingsoplossing voor printers, finishers, mailingbedrijven, lettershops en drukkerijen. De verpakkingsmodule is uitgevoerd met een volledig servo aangedreven seal mechanisme voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare verpakking van uw producten. De nieuwe folieafwikkelaar met baanspanningscontrole is standaard voorzien van een “einde rol” detectie. Door het nieuwe mechanisme is het geluidsniveau eveneens aanzienlijk afgenomen.

De configuratie van dit per direct beschikbare Buhrs Polymate EMT folie verpakkingssysteem is:

Schuiftafel feeder
Vacuumopener
2 Rotende feeders off line
1 Roterende feeder off line en inline
Adresseerstation incl Buhrs Variadress adresseerkop
Verpakkingssectie
Uitvoerband


Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem, bj 1997 VERKOCHT

Het Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine staat bekend als een van de meest succesvolle folieverpakkingsmachine. Het Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine is de ideale keuze voor mailinghuizen, printers of voor de direct mail industrie. U zult versteld staan van de snelheid van dit Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealsysteem voor het verwerken van uw mailings van catalogie, magazines, brochures en ander drukwerk.

Dit systeem heeft een state-of-the-art ergonomie wat het zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk maakt, daarenboven tevens voorzien van sideseal mogelijkheid. Ontworpen voor het eenvoudig insteken, opleggen, verzamelen, adresseren, het verwerken van bedrukte folie, het selectief bijsluiten van bijlagen, automatisch stapelen en postcode scheiding.

Configuratie van dit Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine is:

Schuiftafel feeder
Roterende feeder links
Vacuum opener
2 roterende feeders links
1 roterende feeder met 90 graden draaikit
1 roterende feeder links
Adresseerstation incl cheshire letiketteerkop
Verpakkigssectie
Uitwerpstation verlengd voor inkjet
Stapelaar

Systeem verkeerd in zeer goede staat en is per direct beschikbaar.


Buhrs Polymate EMT folieverpakkingssysteem, bj 1998 ref OK1246

Het Buhrs Polymate EMT folieverpakkingssyteem / sealsysteem bij uitstek geschikt voor het in folie verpakken van kranten,  magazines, folders, tijdschriften en andere gedrukte media producten. De Buhrs Polymate EMT sealmachine is ontwikkeld rondom de ergonomische eisen van de gebruiker. Het revolutionaire nieuwe ontwerp garandeert veiligheid en ergonomische bediening, het is daarenboven eenvoudig schoon te houden en geeft de gebruiker eenvoudige en snelle toegang voor bediening, service en onderhoud.

Het Buhrs Polymate EMT folieverpakkingssysteem  is de perfecte mailingsoplossing voor printers, finishers, mailingbedrijven, lettershops en drukkerijen. De verpakkingsmodule is uitgevoerd met een volledig servo aangedreven seal mechanisme voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare verpakking van uw producten. De nieuwe folieafwikkelaar met baanspanningscontrole is standaard voorzien van een “einde rol” detectie. Door het nieuwe mechanisme is het geluidsniveau eveneens aanzienlijk afgenomen.

De configuratie van dit per direct beschikbare Buhrs Polymate EMT folie verpakkingssysteem is:

Autoloader
Schuiftafel feeder
6 roterende feeders
Sigma Pick e Place feeder
Verpakkingsstation
Adresseerstation
Uitwerpstation
Stapelaar


Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem VERKOCHT

Buhrs 4000 filmwrappingsystem

Dit innovatieve kwalitatief hoogstaande Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem / sealsysteem / sealmachine is niet alleen flexibeler en secuurder in verwerkingsmogelijkheden, het geeft u ook de mogelijkheid het systeem zeer snel in- en om te stellen van de ene productie naar de andere productie. Het Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem is voorzien van mobiele schuiftafel feeders en mobiele roterende feeders, tevens kan het uitgerust worden met een mobiele vacuumopener. Met al deze mobiele feeders kan elk product op elke plaats opgelegd en/of ingestoken worden. Na een kleine of grote oplage kan het systeem binnen een zeer kort tijdsbestek omgesteld worden.

Tevens biedt dit systeem een onvergelijkbare verhouding tussen productie en onderhoudskosten. Dit alles resulteert in een systeem dat meer productiviteit garandeerd dan ieder ander beschikbaar sealsysteem.
 
Dit Buhrs 4000 folieverappkingssysteem biedt u vele voordelen voor het op hoge snelheid sealen / verpakken van uw mailings zoals magazines, tijdschriften, catalogie en divers andere drukwerk.
 
Configuratie van dit per direkt beschikbare Buhrs 4000 foleverpakkingssysteem is:

Verlaagde 5 stations verzamelsectie
1 mobiele schuiftafel feeder
2 mobiele RF5 roterende feeders
Opvoersectie
Adresseerstation incl Buhrs Variadress labelkop
Verpakkingssectie incl register controle
Uitwerpstation
Stapelaar

Op onze website treft u uiteraard ook andere Buhrs folieverpakkingssystemen aan, namelijk:
â–º Buhrs MTR
â–º Buhrs 1500
â–º Buhrs 3000
â–º Buhrs 4000 filmwrappingsystem
 

 


Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem, bj 2006 OK1197

Het Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine staat bekend als een van de meest succesvolle folieverpakkingsmachine. Het Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine is de ideale keuze voor mailinghuizen, printers of voor de direct mail industrie. U zult versteld staan van de snelheid van dit Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealsysteem voor het verwerken van uw mailings van catalogie, magazines, brochures en ander drukwerk.

Dit systeem heeft een state-of-the-art ergonomie wat het zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk maakt, daarenboven tevens voorzien van sideseal mogelijkheid. Ontworpen voor het eenvoudig insteken, opleggen, verzamelen, adresseren, het verwerken van bedrukte folie, het selectief bijsluiten van bijlagen, automatisch stapelen en postcode scheiding.

Configuratie van dit Sitma C80-750 folieverpakkingssysteem / sealmachine is:

Hoofd schuiftafel feeder inclusief autoloader
2 roterende feeders
2 schuiftafel feeders
Lege positie
Adresseerstation geschikt voor inkjet
Verpakkingssectie incl, register controle voor verwerken van bedrukte folie
Uitwerpstation verlengd voor inkjet
Stapelaar

Dit systeem verkeerd in draaiende conditie en is per direct beschikbaar.
 


Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem, bj 2001 OK1102

Buhrs 4000 filmwrappingsystem

Dit innovatieve kwalitatief hoogstaande Buhrs 4000 folieverpakkingssysteem / sealsysteem / sealmachine is niet alleen flexibeler en secuurder in verwerkingsmogelijkheden, het geeft u ook de mogelijkheid het systeem zeer snel in- en om te stellen van de ene productie naar de andere productie. Tevens biedt dit systeem een onvergelijkbare verhouding tussen productie en onderhoudskosten. Dit alles resulteerd in een systeem dat meer productiviteit garandeerd dan ieder ander beschikbaar sealsysteem.

Dit Buhrs 4000 folieverappkingssysteem biedt u vele voordelen voor het op hoge snelheid sealen / verpakken van uw mailings zoals magazines, tijdschriften, catalogie en divers andere drukwerk.

Configuratie van dit per direkt beschikbare Buhrs 4000 foleverpakkingssysteem is:

Verlaagd verzameltraject incl veiligheidsnok
6 stations basis
1 mobiele schuiftafel feeder
1 mobiele vacuumopener
2 mobiele roterende feeders (RF4)
3 vaste roterende feeders (RF3) met servo aandrijving
1 verlengde inkjet uitvoer voor de RF4 roterende feeder
Verpakkingssectie
Uitwerpstation verlegnd voor inkjet
Stapelaar
Uitvoerband

 


Sitma C80-750i folieverpakkingssysteem, bj 1990, VERKOCHT

Het Sitma C80-750i folieverpakkingssysteem / sealmachine staat bekend als een van de meest succesvolle folieverpakkingsmachine. Het Sitma C80-750i folieverpakkingssysteem / sealmachine is de ideale keuze voor mailinghuizen, printers of voor de direct mail industrie. U zult versteld staan van de snelheid van dit Sitma C80-750i folieverpakkingssysteem / sealsysteem voor het verwerken van uw mailings van catalogie, magazines, brochures en ander drukwerk.

Dit systeem heeft een state-of-the-art ergonomie wat het zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk maakt. Ontworpen voor het eenvoudig insteken, opleggen, verzamelen, adresseren, het verwerken van bedrukte folie, het selectief bijsluiten van bijlagen, automatisch stapelen en postcode scheiding.

Configuratie van dit Sitma C80-750i folieverpakkingssysteem / sealmachine is:

Schuiftafel feeder
Vacuum opener
2 roterende feeders
Adresseerstation incl etiketteerkop met leesrek voor postcodescheiding
Verpakkingssectie
Uitwerpstation
Sitma Stapelaar


Buhrs Ultimail folieverpakkingssysteem, bj 2000 VERKOCHT

Buhrs Ultimail

Dit innovatieve kwalitatief hoogstaande Buhrs Ultimail folieverpakkingssysteem / sealsysteem / sealmachine is niet alleen flexibeler en secuurder in verwerkingsmogelijkheden, het geeft u ook de mogelijkheid het systeem zeer snel in- en om te stellen van de ene productie naar de andere productie. Het snelle omstellen is mede te danken aan de mobiele feeders / mobile roterende en schuiftafel intrekapparaten welke eenvoudig "on the fly" in- en bijgesteld kunnen worden. Tevens biedt dit Buhrs Ultimail folieverpakkings systeem / sealsysteem / sealmachine een onvergelijkbare verhouding tussen productie en onderhoudskosten. Dit alles resulteerd in een systeem dat meer productiviteit garandeerd dan ieder ander beschikbaar sealsysteem.

Dit Buhrs Ultimail folieverappkingssysteem biedt u vele voordelen voor het op hoge snelheid sealen / verpakken van uw mailings zoals magazines, tijdschriften, catalogie en divers andere drukwerk.

De configuratie van dit per direct beschikbare Buhrs Ultimail folie verpakkingssysteem is:

Verlaagd verzameltraject
5 stations basis
1 mobiele schuiftafel feeder
3 mobiele roterende feeders
Verpakkingssectie
Uitwerpstation verlengd voor inkjet
Stapelaar
 


BVM Mailmaster, bj 2001 VERKOCHT

BVM Mailmaster

De BVM Mailmaster folieverpakkingsmachine / sealmachine levert u grote mate van innovatie en efficientie voor uw mailings.
 
Het systeem is bij uitstek geschikt voor het verpakken van magazines, catalogie, brochures en het verpakken van andersoortig drukwerk wat verzend gereed gemaakt moet worden. Dankzij de perfecte manier van verpakken is het krimpen van het het verpakte product totaal niet nodig. Systeem is bij uitstek geschikt voor bedrijven binnen degrafische industrie, logistieke organisaties voor bijvoorbeeld het verpakken van handleidingen, mailing en postale bedrijven..
 
Al dan niet geadresseerd kan dit perfecte mailingsysteem circa 130 producten per minuut verpakken.

Configuratrie van dit per direct beschikbare BVM Mailmaster folieverpakkingssyteem is:

Schuiftafel feeder
Vacuumopener
2 Frictie feeders (links)
Adresseerstation (optioneel incl adresseerkop)
Verpakkingssectie
Uitvoerband
 


Mini Pack Mailbag folieverpakkingssysteem (nieuw!) OK1112

Mini Pack Mailbag | OK Solutions Europe

De Minipack Mailbag automatische folieverpakkingsmachine / sealmachine:
â–º Voor het verpakken van mailings zoals: magazines, kranten, tijdschriften, brochures, catalogie etc
â–º Werkt zeer kosten besparend t.o.v. verpakken in polyethylene enveloppen
â–º Veilige manier van mailen (verpakking rondom 100% gesloten en niet hersluitbaar
â–º Hoge kwaliteit, minimaal folieverbruik, zeer eenvoudig te bedienen
 

De Minipack Mailbag werkt met slechts 1 folierol (polyethylene, max. dikte 30 micron) welke op een gemotoriseerde as wordt bevestigd. De folie wordt middels een instelbare vormschouder welke om het product wordt gevouwen de verpakkingssectie ingevoerd. De verpakking wordt rondom gesloten door een zowel lengte- als dwarseal waarna het verpakte product automatisch wordt uitgestoten.
 
UITVOERING:
â–º Digitaal bedieningspaneel
â–º Zaklengte automatisch instelbaar middels een fotocel
â–º Eenvoudig instelbare temperatuur regeling voor de sealtang
â–º Electronische tellerstand
â–º Automatische product doorvoer

De Minpack Mailbag is eenvoudig in te stellen en heeft een handmatige invoer
product afmetingen min 100 x 160 max 350 x 250
productdikte 12mm (20mm optioneel)
Snelheid tot 1.200 pr/uur
45 graden uitvoer optioneel
 


Minipack Continua folieverpakkings systeem

OK Solutions is de officiele leverancier van de Itatiaanse Minipack Torre producten. Een van deze producten is het Minipack Continua folieverpakkingssysteem / sealmachine. Dit systeem kan geleverd worden inclusief een invoerbaan met feeders, een krimptunnel en dat alles tegen zeer scherpe prijzen.

  
 

Minipack Continua, mooi en strak verpakken zonder afval materiaal.

De Minipack Continua is niet alleen een mailing machine, het systeem verpakt eveneens CD's, DVD', videotapes, videospelletjes, componenten, magazines, huishoudelijke waar en voedingsmiddelen en een grote diversiteit aan andere producten..

Prestaties van de Minipack Continua:
Snel verpakken met een hoge kwaliteit
Snelheid to 60 producten met minuut mogelijke (A4 formaat)
Eenvoudige in te stellen en te bedienen

Lage investering
Lage investering voor een hoogwaardige kwaliteitperformance machine
Vlakke folierollen

HORIZONTALE MAILING MACHINE “CONTINUA 30”
• Compleet automatisch systeem
• Tot max 1.800 producten per uur (A4 formaat)
• Product formaten: A5 – A4 – A3, maximale hoogte 20mm
• Voor het verpakken van tijdschriften al dan niet met een CD of gadget tot maximaal 20mm dik
• Minimale product afmeting 90 x 120 mm (optie met speciale guide 80 x 100)
• Geschikt voor het werken met PE – LDPE – PP – poliolefina folie
• Maximale folie diameter 650 mm
• Machine afmeting 2.600 x 960 x 1160 mm
• Netto gewicht 605 Kg
• Stroomvoorziening 220V, max 1 Kw

HORIZONTALE MAILING MACHINE “CONTINUA 60”
• Compleet automatisch systeem
• Tot max 3.000 producten per uur (A4 formaat)
• Product formaten: A5 – A4 – A3, maximale hoogte 32mm (optie: verschillende vouwschouders)
• Voor het verpakken van tijdschriften al dan niet met een CD of gadget tot maximaal 32mm dik
• Minimale product afmeting: 120 x 190 mm (optie met speciale guide)
• Maximale product afmeting: 420 x 300 mm (maximale hoogte dan 8 mm)
• Geschikt voor het werken met PE – LDPE – PP – poliolefina folie
• Maximale folie diameter 650 mm
• Machine afmeting 2.600 x 960 x 1160 mm
• Netto gewicht 605 Kg
• Stroomvoorziening 220V, max 1 Kw

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen van het hierboven genoemde folieverpakkingssysteem
neemt u dan telefonisch contact met ons op, of stuur ons een email.


Buhrs MTR folieverpakkingssysteem, bj 2000

Het Buhrs MTR sealsysteem is het ideale systeem voor al uw folieverpakkings werzaamheden. Het Buhrs MTR folieverpakkingssysteem geeft een boost aan uw productiviteit door het zeer eenvoudig in- en om kunnen stellen van het systeem.

Dit Buhrs MTR folieverappkingssysteem biedt u vele voordelen voor het op hoge snelheid sealen / verpakken van uw mailings zoals magazines, tijdschriften, catalogie en divers andere drukwerk.

De configuratie van dit per direct beschikbare Buhrs MTR folieverpakkingssysteem / sealmachine is:

4 basis secties (feeder posities)
1 schuiftafel feeder
4 roterende feeders
Adresseerstation incl Buhrs Variadress 310 etiketteerkop
Verpakkingssectie incl register controle voor het verwerken van bedrukte folie
Uitwerpstation
Stapelaar

 OK  Solutions 

Rak 35
1551 NA Westzaan
Nederland

T: +31 (0) 644 844 544
F: +31 (0) 848 303 919
E: 'info@oksolutions.eu'

           

Buhrs BB600 14K bj20066 station couverteersysteem
Buhrs BB600 14K

Buhrs 4000 bj 2006 

 
Folieverpakkingssysteem met mobiele feeders
Buhrs 4000

Ardel Frictie feeders
Ardel Frictie Feeder

Perfecte en betaalbare frictiefeeder
ARDEL

PTFE tape en doek
  

Diverse PTFE tapes en doeken in alle maatvoeringen voor geleidestanden en sealtang
PTFE Tape en doek

© OK Slutions 2010-2019 - Wijzigingen voorbehouden | Algemene leverings en verkoop voorwaarden | Disclaimer | info@oksolutions.eu | Website Webdesign bureau amsterdam