BIO FOLIE

OK Solutions, uw specialist niet alleen op gebied van verpakkingsmachines, maar minstens zo belangrijk ook op gebied van BIO folie.

Ook OK Solutions is met het milieu bezig, sinds kort hebben wij dan dus ook biologish afbreekbare en minder milieu belastende verpakkings folie in ons programma. De folie voldoet volledig aan de Europese norm voor biologisch afbreekbare producten (EN 13432). Het afval kan dus gewoon bij het GFT-afval. Belangrijk is ook dat de folie CO2-neutraal is. Onze bio-folie heeft daarbij ook nog eens een uitstekende uitstraling, zowel de cover als de achterkant van de verpakte producten blijven mooi en goed zichtbaar. Tevens is deze BIO folie tot wel 6 kleuren printbaar, dus niets kan u meer in de weg staan deze overstap van reguliere folie naar BIO folie te maken.

De meeste formaten (breedte & diktes) kunnen wij uit voorraad leveren. De productie (extruderen en produceren) van onze folie vindt plaats in Italie, door optimalisatie  van het productieproces garanderen wij de beste prijs kwaliteit verhouding. Levering nemen wij dan ook nog eens voor onze rekening, dit om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken over te stappen naar onze BIO folie.

Meer informatie ontvangen? Klik op onderstaand logo en wij informeren u graag:

 OK  Solutions 

Rak 35
1551 NA Westzaan
Nederland

T: +31 (0) 644 844 544
F: +31 (0) 848 303 919
E: 'info@oksolutions.eu'

           

Buhrs BB600 14K bj20066 station couverteersysteem
Buhrs BB600 14K

Buhrs 4000 bj 2006 

 
Folieverpakkingssysteem met mobiele feeders
Buhrs 4000

Ardel Frictie feeders
Ardel Frictie Feeder

Perfecte en betaalbare frictiefeeder
ARDEL

PTFE tape en doek
  

Diverse PTFE tapes en doeken in alle maatvoeringen voor geleidestanden en sealtang
PTFE Tape en doek

© OK Slutions 2010-2019 - Wijzigingen voorbehouden | Algemene leverings en verkoop voorwaarden | Disclaimer | info@oksolutions.eu | Website Webdesign bureau amsterdam